Hogeschool van Amsterdam

Venture Center

Hier vind je alle programma's die de Hogeschool van Amsterdam aanbiedt om te beginnen met het verkennen van ondernemerschap. Of je nu meer wilt weten over wat ondernemerschap is, hoe ondernemerschap een bijdrage kan leveren aan een duurzamere wereld of hoe je zelf een op zoek kunt gaan naar een idee voor een startup. Hier vind je de programma's die de Hogeschool van Amsterdam aanbiedt voor al haar studenten om dit te kunnen doen.

Hieronder vind je een lijst met alle programma's om ondernemerschap te verkennen maar je ook nog kiezen om enkel de programma's te zien op gebied van inspiration of ideation.

Inspiration

Dit zijn alle programma's en evenementen om kennis te maken met innovatief en duurzaam ondernemerschap. Bijvoorbeeld door te leren over de United Nations Sustainable Development Goals of door de verhalen van andere innovatieve startups. Dit is ook interessant voor studenten die bijvoorbeeld niet zelf willen ondernemen maar wel meer willen weten over ondernemerschap.

Ideation

Dit zijn alle programma's waar je uiteindelijk een eigen creatieve oplossing of duurzame innovatie kan ontwikkelen die aan de basis kan staan van jouw eigen startup.