Hogeschool van Amsterdam

Venture Centre

Win 10.000 Euro met jouw innovatieve idee!

Heb jij een idee voor om potentie impact te realiseren in de samenleving? Schrijf je idee dan in voor de AmSIA!

2 apr 2021 14:25 | Ondernemerschap

Heb je als HvA Student een idee voor een product, dienst of innovatie met de potentie impact te realiseren in de samenleving? Schrijf je idee dan in voor de Amsterdam Science & Innovation Award en maak kans op één van de drie prijzen á € 10.000 in de op de United Nations SDG’s geïnspireerde categorieën: Maatschappij, Gezondheid of Milieu & Klimaat. AmSIA staat open voor ideeën uit alle onderzoeksdomeinen.

De Amsterdam Science & Innovation Award (AmSIA) is een competitie voor op onderzoek gebaseerde ideeën en de toepassing daarvan (product, dienst of innovatie) met de potentie impact te realiseren in de maatschappij. AmSIA stimuleert en viert innovatieve ideeën voortkomend uit Amsterdams onderzoek aan hogescholen en universiteiten en it jaar vindt de 15e editie plaats.

Belangrijk: de deadline voor inschrijving is 5 april.

Webinar Tips en Tricks: donderdag 11 maart

Donderdag 11 maart staat een webinar gepland - Working on your AmSIA proposal – waarin tips voor het helder en concreet formuleren van een idee en aanmelding worden gedeeld.

Onderzoekers, medewerkers of studenten die een innovatief idee hebben, kunnen zich aanmelden voor AmSIA. Aanmelden en meer informatie vindt men op de website www.amsia.nl of download the flyer.

Save the date

De feestelijke finale vindt plaats op 9 november in het Nemo. Het beloofd zoals gewoonlijk een inspirerende middag te worden.