Hogeschool van Amsterdam

Centre of Expertise Urban Vitality

ANAC

In het Amsterdam Nutritional Assessment Center (ANAC) werken onderzoekers met studenten en docenten van de HvA-opleiding Voeding en Diëtetiek aan het optimaliseren van dieetbehandelingen. Samen met diëtisten, fysiotherapeuten, trainers, coaches en industriële partners verrichten zij praktijkgericht onderzoek.

Let op: geen metingen i.v.m. corona

In verband met de coronamaatregelen kan het ANAC momenteel geen metingen uitvoeren. Een afspraak maken is daarom helaas niet mogelijk. Zodra wij de metingen weer kunnen hervatten, plaatsen wij hierover een bericht op deze pagina.

Please note: no measurements due to corona

Due to the coronavirus it is not possible for us to carry out any physical measurements/tests. Therefore it's not possible to schedule an appointment. As soon as we can resume the physical tests, we will post an announcement on this page.

State-of-the-art-apparatuur

Met state-of-the-art apparatuur zoals DXA, BODPOD, bio-impedantiemeters en indirecte caloriemeters wordt de effectiviteit van behandelingen uit de huidige diëtistische praktijk en van nieuwe behandelmethoden onderzocht. Onderzoek, onderwijs, beroepspraktijk en bedrijfsleven komen daarbij op vruchtbare wijze bij elkaar.

In het ANAC biedt alle faciliteiten om het effect van dieet en training op lichaamssamenstelling, spierkracht en fysiek functioneren nauwkeurig te meten.

Prijslijst metingen

Indirecte calorimetrie 60 min. (incl. analyse en digitaal rapport) € 75,- (incl. btw)
DXA 30 min. (incl. analyse en digitaal rapport) €120,- (incl. btw)

Contact

Heb je vraag over een meting of over het ANAC? Neem dan contact met ons op via Mariëtte van Rijmenam, e-mail: m.j.van.rijmenam@hva.nl.

Gepubliceerd door  Urban Vitality 23 oktober 2020