Centre of Expertise Urban Vitality

Masteropleiding Critical Care in september van start

30 nov 2017 16:30 | Faculteit Gezondheid

In september 2018 gaat de nieuwe masteropleiding Critical Care voor hbo-verpleegkundigen van start. De Hogeschool van Amsterdam (HvA) heeft deze master ontwikkeld in nauwe samenwerking met VUmc Amstel Academie. De NVAO oordeelde positief: “De opleiding is uniek vanwege het opleiden van een expert intensive care verpleegkundige op masterniveau.”

ONTWIKKELINGEN ZORG VRAGEN OM MASTER CRITICAL CARE

Deze master geeft ambitieuze hbo-verpleegkundigen die werkzaam zijn in de acute zorg de mogelijkheid om zich verder ‘aan het bed’ te ontwikkelen. Steeds meer verpleegkundigen willen zich inhoudelijk verdiepen. Met deze duale master bieden we een sterk praktijkgerichte opleiding met een stevig theoretisch fundament.

Het duale aspect van de master geeft de student de kans om gedurende anderhalf jaar een combinatie te maken tussen werken en leren.

OPEN DAG EN WERKVELDCONFERENTIE

De opleiding presenteert zichzelf voor studenten op de open dag van zaterdag 9 december a.s. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de open dag, of meer informatie vinden op www.hva.nl/mcc.

De opleiding presenteert zichzelf voor het werkveld met een werkveld conferentie op donderdag 11 januari 2018 op de HvA. Aanmelden voor de werkconferentie kan via mastercriticalcare@hva.nl