Hogeschool van Amsterdam

Urban Vitality

E-coaching module voor leefstijlcoaches: deel jouw expertise

Meer dan ooit biedt e-coaching leefstijlcoaches nieuwe mogelijkheden om cliënten met overgewicht te begeleiden. Deze manier van coachen wordt echter nog maar weinig ingezet. Onderzoekers van de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland en de Haagse Hogeschool willen graag samen met jullie, de professionals in de praktijk, een methode en onderwijsmodule voor e-coaching ontwikkelen voor hbo-geregistreerde leefstijlcoaches.

Hoe?

We ontwikkelen de methode stapsgewijs. In deze eerste fase houden we interviews met professionals vanuit verschillende kennisgebieden, maximaal 1 uur (online of face-to-face), in de periode tussen oktober 2020 en februari 2021.

Wie?

Hbo-geregistreerde zorgprofessionals

Ben jij een hbo-geregistreerde leefstijlcoach en voer je erkende Gecombineerde Leefstijl Interventies (GLI’s) uit? Dan maken we graag gebruik van jouw kennis over de verschillende gedragsveranderingstechnieken die worden ingezet bij een erkende GLI in de praktijk. Meld je aan

Health professionals met e-coaching ervaring

Ben jij een health professional op het gebied van leefstijl die al een online/blended leefstijlinterventie of e-coachingsmodule aanbiedt aan volwassenen met een verhoogd gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico? Dan horen we graag van jou hoe jij gedragsveranderingstechnieken vertaalt naar online methoden voor het begeleiden van cliënten richting een gezonde leefstijl. Meld je aan

Meer informatie

Meer weten of heb je nog vragen? Neem contact op met Manon Wentink via m.m.wentink@hva.nl of kijk op de iTLC-projectpagina.

Gepubliceerd door  Urban Vitality 22 september 2020