Urban Vitality

15 juni: Kick off Centre of Expertise Urban Vitality

Inspireren, verbinden, uitwisselen en verdiepen

Evenement

Vitaliteit is op dit moment belangrijker dan ooit. Binnen het Centre of Expertise (CoE) Urban Vitality werken de Hogeschool van Amsterdam, de gemeente Amsterdam, tal van Amsterdamse zorg-, beweeg-, voedings- en welzijnsorganisaties en het regionale bedrijfsleven gezamenlijk aan het bevorderen van vitaliteit in de grootstedelijke omgeving, specifiek Groot-Amsterdam.

Het CoE Urban Vitality richt zich op 5 thema's: Gezond Ouder Worden, Gezond Opgroeien, Intensieve Complexe Zorg, Mensen in Beweging, en Sport Presteren en Management en levert kennis, innovaties en concrete producten, zoals nieuwe werkwijzen (interventies), handreikingen en praktische hulpmiddelen.

Bent u als partner, lector, onderzoeker of anderzijds betrokken bij het bevorderen van de vitaliteit in de regio Amsterdam? Dan is de online Kick-off op 15 juni een uitgelezen kans om kennis te maken met het CoE Urban Vitality. Laat u inspireren en meld u hieronder aan!

• 14:00-14:30 uur - Plenaire opening met bijdragen van:
    • Nynke van Dijk - decaan faculteit Gezondheid & faculteit Bewegen, Sport en Voeding HvA
    • Bart Visser - wetenschappelijk directeur CoE Urban Vitality HvA
    • Simone Kukenheim - wethouder Zorg, Jeugd(zorg), Beroepsonderwijs en Sport, gemeente Amsterdam
  • 14:45 - 16:45 uur - twee workshoprondes over de thema's van CoE Urban Vitality.
  • 16:45 - 17:00 uur - afsluiting en netwerkmoment

Dagvoorzitter: Patricia Seitzinger - opleidingsmanager Voeding en Diëtetiek HvA