Centre of Expertise Urban Vitality

OTHER-oproep

Binnen het OTHER-project doen we onderzoek naar een nieuwe behandeling voor mensen die na een beroerte weer naar huis gaan. We bekijken, of een klein apparaatje dat beweging registreert, samen met begeleiding door een ergotherapeut, bijdraagt aan de thuisrevalidatie van deze groep mensen.

Praat mee!

Bij het OTHER-onderzoek vinden we de inbreng van ervaringsdeskundigen en professionals uit de praktijk belangrijk. Daarom zoeken we mensen die een CVA hebben doorgemaakt, mantelzorgers en ergotherapeuten, die tijdens ons onderzoek willen meedenken en meepraten over het onderzoek en over de betekenis van de resultaten.

Groepsbijeenkomsten

We organiseren 3 online bijeenkomsten per jaar waarbij we in groepsverband verschillende onderwerpen bespreken die passen bij de betreffende fase van het OTHER-onderzoek en die ook voor u interessant zijn. We noemen een groep van mensen met verschillende achtergronden die hun ervaringen en ideeën delen een Community of Practice. Wilt u meer weten over de Community of Practice? Dan maken we graag een telefonische of online afspraak met u om dit toe te lichten.

Contact en aanmelden

Wilt u deelnemen aan een groepsbijeenkomst of meer informatie over het onderzoek? Stuur dan een e-mail naar Sanne Pellegrom: s.pellegrom@hva.nl.

Gepubliceerd door  Urban Vitality 25 juni 2024