Hogeschool van Amsterdam

Urban Technology

Workshop stimuleringsbeleid elektrische vrachtvoertuigen

Donderdagmiddag 4 oktober in Amsterdam

De gemeente Amsterdam wil graag weten hoe ondernemers geholpen kunnen worden om te verduurzamen. Amsterdam heeft de doelstelling voor schoon en uitstootvrij vervoer in de stad in 2025. Tot het einde van het jaar kunnen ondernemers gebruik maken van een subsidie om elektrische bedrijfsvoertuigen aan te schaffen. Tot nu toe heeft deze subsidie gezorgd voor zo’n duizend extra elektrische bedrijfsvoertuigen in de stad.

Het programma Luchtkwaliteit van de Gemeente Amsterdam gaat tijdens de workshop stimuleringsmaatregelen elektrische voertuigen met ondernemers in gesprek om te kijken op welke manieren het gebruik van elektrische voertuigen ook na 2018 verder gestimuleerd kan worden. Op 4 oktober wordt ’s middags een workshop georganiseerd waar samen de toekomstige mogelijkheden voor stimuleringsmaatregelen verkend worden. Daarnaast worden het beleid en de effecten hiervan op ondernemers in Amsterdam toegelicht. De locatie word later bekend gemaakt, de workshop zal centraal in Amsterdam georganiseerd worden.

Ben jij ondernemer en wil je weten wat Amsterdam kan betekenen voor het verduurzamen van je wagenpark, of heb je zelf goede ideeën voor meer elektrische voertuigen? Meld je nu aan voor de workshop stimuleringsmaatregelen elektrische voertuigen door een e-mail te sturen naar vermeij@appm.nl.

Gepubliceerd door  Urban Technology 31 augustus 2018

dhr.  Dr. W. Ploos Van Amstel (Walther)

Lector City Logistiek

Tel: 0610081090
w.ploos.van.amstel@hva.nl
Bekijk profiel