HvA United

De toekomstbestendige stad

Guided by the Future

Kom naar de 5e HvA United lezing met Thomas Rau.

Thomas Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste.

In al zijn handelen laat Thomas Rau zich leiden door wat er in de toekomst NODIG is en niet door wat op dit moment haalbaar is. Hij werkt aan nieuwe businessmodellen voor de circulaire economie zoals van bezit naar prestatie, geen lampen maar licht, van ‘eigendom naar eigenslim’.

Deze lezing is een activiteit van HvA United samen met het Onderzoeksprogramma Urban Technology, Faculteit Techniek. Klik hier voor een impressie van Urban Technology in minder dan 2 minuten. We kijken uit naar een levendige discussie over nieuwe ontwikkelingen in de metropoolregio Amsterdam.

Aanmelden: voor 1 november bij Afien Nap, a.n.h.nap@hva.nl

LOCATIE:
Leeuwenburg, Auditorium, 1e etage, Weesperzijde 190, 1097 DZ Amsterdam.

Programma:

15.45 – 16.30 uur     Inloop met koffie en thee,
16.30 – 17.30 uur    Lezing ‘De toekomstbestendige stad’
17.30 – 18.30 uur    Napraten, oude banden aanhalen en nieuwe banden smeden onder het genot van een drankje.
Gepubliceerd door  HvA United 16 oktober 2016