Entrepreneurship College - SDG #4 Edition

SDG 4: Quality of Education

Evenement

Onderwijs is een fundamenteel mensenrecht en onmisbaar voor het bereiken van duurzame ontwikkeling. Maar wat houdt goal 4 nu precies in? En hoe kan je als ondernemer je steentje bijdragen? Tijdens het SDG college wordt hier dieper op in gegaan. Een expert spreker en een ondernemer komen je uitleggen hoe je het beste aan de slag kunt gaan.

lk ondernemerschapscollege is toegewijd aan een van de duurzame ontwikkelingsdoelen. Onze missie is om de doelen te introduceren aan iedereen die gemotiveerd is om een positieve bijdrage te leveren om de wereld een beetje beter te maken door middel van ondernemerschap.

Voor ieder college nodigen wij een expert uit om een van de doelen uit te leggen, inzicht te geven in waarom er dringende verandering nodig is en wat de gevolgen zouden zijn wanneer we er niet in zouden slagen om de doelen te bereiken. Na de expert komt er een ondernemer praten over zijn of haar bedrijf en beantwoordt de volgende vragen. Waarom proberen zij de betreffende SDG te behalen? Hoe doen zij dit? En hoe spelen innovaties en technologie hierin een rol? Het college zal worden afgesloten door Bart Grevenhof, projectmanager van het programma ondernemerschap, die kort inzichten geeft in de nieuwste technologieën.

Ons doel is om studenten, docenten en professionals van alle soorten achtergronden welkom te heten en te inspireren.

17.15 - 17.30 Aankomst Restaurant de Tropen
17.30 - 18.00 Expert: TO BE ANNOUNCED
18.00 - 18.30 Innovatieve start-up: TO BE ANNOUNCED
18.30 - 18.40 Update nieuwste technologieën
18.40 - 18.50 Q&A
19.00 - 20.00 Happy Hour @Cafe de Tropen

Jos Hummelen (SO/Creatie) zal de events modereren.

Entrepreneurship College

Entrepreneurship College - The SDG Edition is een innitiatief van het KIT Royal Tropical InstituteHvA - Hogeschool van AmsterdamDe Tropen café & restaurant and the SDG House.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 29 oktober 2019