Hogeschool van Amsterdam

Venturing with Equalture

Ontdek hoe deze tweeling (21) razendsnel een succesvol techbedrijf heeft opgebouwd

Evenement

Charlotte Melkert komt op 21 maart haar verhaal doen: “We hebben een bias-free matching technologie die ervoor zorgt dat ondernemers zo efficiënt mogelijk de beste kandidaat voor de job kunnen vinden”. Hiervoor zorgt Charlotte samen met haar tweelingzus Fleur dat er een betere genderbalans op de werkvloer kan worden gecreëerd.

Techbedrijf met matchingssoftware

Equalture is een techbedrijf met matchingssoftware voor recruiters en nu ook een succes! Recruiters kunnen met deze tool de perfecte kandidaten selecteren zonder vooroordelen als ‘naam’, ‘geslacht’ of ‘leeftijd’. Wat hun dienst uniek maakt is de combinatie van games, bias-free screening en automatische matching. 

Dit ging natuurlijk niet vanzelf, te bedenken dat Charlotte en Fleur ontelbare keren een afwijzing van investeerders hebben gekregen en het pas bij de honderdste keer eindelijk raak was.

Op 21 maart deelt Charlotte haar verhaal

Tijdens Venturing With vertelt zij over haar eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Zij neemt jullie mee in haar ups en downs bij het starten van haar eigen bedrijf. 

Dus, kom en wees erbij: luister, stel vragen en leer van wat Charlotte je kan vertellen. Het evenement is gratis en vindt plaats in de Amsterdam Venture Studios, gelegen op de begane grond van het Wibauthuis. Registreer je hier of via de button hieronder!

Tot dan!

Datum:                   donderdag 21 maart
Tijd:                        16.00-17.30 
Locatie:                  Amsterdam Venture Studios Amstelcampus, Wibautstraat 3b
Amsterdam Venture Studios is gevestigd in het Wibauthuis, links van de hoofdingang.

Meld je hier aan voor Venturing with!

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 5 februari 2019