Kom naar het inloopspreekuur van de Medezeggenschap!

17 jan 2019 12:06 | Medezeggenschap

Wil je jouw faculteit helpen verbeteren, of zelfs de hele hogeschool? Deel je ideeën en schuif aan bij de Medezeggenschap! Kom 12 februari tussen 08.30 en 10.00 uur naar de Cura op de begane grond van het Nicolaes Tulphuis.

Op die dag houdt de Medezeggenschap namelijk een - hoe toepasselijk op de Faculteit Gezondheid - inloopspreekuur. Iedereen, student of medewerker, is welkom! Koffie, thee en broodjes staan klaar. Zowel de Centrale Medezeggenschap (CMR) als de deelraad van de Faculteit Gezondheid schuiven aan.

De CMR staat in nauw contact met de directie van de hogeschool terwijl de deelraad samenwerkt met de decaan van de faculteit. Je kunt dus al je op- en aanmerkingen, suggesties en ideeën kwijt, en het maakt niet uit of ze over faculteitskwesties gaan of over dingen die op de hele HvA voorkomen.

Tot ziens op 12 februari aanstaande!