Duurzame, efficiënte bevoorrading van je horecabedrijf

Hoe maken we de horecabevoorrading in Amsterdam duurzaam én betaalbaar?

Evenement

De drukte in de horeca neemt toe. Maar hoe vervoer je al die voedselproducten snel en tegen redelijke kosten door een overvolle stad? Ga met ons in gesprek over de veranderingen in stadslogistiek voor de horeca. Welke innovaties en projecten zijn er? Hoe kunnen we samen dat de Amsterdamse horeca duurzaam en tegen lagere kosten gaan bevoorraden? En wat kun je nu al zelf gaan doen om klaar te zijn voor 2025. Daarover gaat het gesprek op 23 juni in de Centrale Markthal.

Denk en praat mee over slimme horecalogistiek

Bevoorrading van de horeca kan efficiënter en duurzamer. Dat menen Vervoerregio Amsterdam , de Hogeschool van Amsterdam en Logistiek 020. Met de Future Food Logistics Challenge dagen zij bedrijven uit om slimme innovaties te bedenken voor een leefbare stad.

In oktober 2021 presenteerden 6 bedrijven hoe ze deze challenge aangaan. Op 23 juni laten ze zien waar ze nu staan. De jury van de challenge evalueert de projecten en neemt met ons mee in welke challenge tot nu toe het meest succesvol is en de meeste potentie heeft om te winnen.

Hierna gaan we met de deelnemers in gesprek over de kansen en hobbels waar de sector mee te maken heeft en hoe we gezamenlijk de bevoorrading betaalbaar en duurzaam houden (o.a. zero-emissie).

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor dit event kan op de website van Pakhuis De Zwijger

Gepubliceerd door  Kenniscentrum Techniek 2 juni 2022

Datum

Startdatum 23 jun

Tijd

13:00 - 17:30 uur