Pop-up loket Doeners in Damsko: DIMIBO

Evenement

HvA in de Stad presenteert… Doeners in Damsko, het klaslokaal in de stad. Kom jij naar de volgende DIMIBO? Elke eerste dinsdag van de maand dagen wij je uit, uit je eigen bubbel te kruipen en te komen kletsen over Damsko. Wij serveren randstedelijke vraagstukken, tunes, gezelligheid en drankjes.

Hey allemaal! Heb je zin om iets goeds te doen voor Amsterdam? Check dan het Doeners in Damsko pop-up loket in het Wibauthuis. Dit is dé plek waar je als student of docent kunt meedoen aan mooie samenwerkingen in de stad.

Bezoek het loket!

Iedere maandag t/m donderdag tussen 12-14 uur

De volgende DIMIBO

We zien je graag op dinsdag 1 oktober van 16:00 - 18:00 uur in het Wibauthuis op de 1e verdieping, boven de University Store. Tot dan!

De volgende data zijn:

• dinsdag 1 okt
  • dinsdag 5 nov
  • dinsdag 3 dec

Doeners in Damsko pop-up loket: jouw projecten in de stad

Doeners in Damsko is ontstaan vanuit een expositie over studenten die toffe projecten in de stad hebben gedaan, en nu hebben we een tijdelijke fysieke plek op de HvA. Hier kun je alles te weten komen over de living labs van de HvA, waar we samen met allerlei partners werken aan projecten die de stad beter maken. Of je nu een stage, minor of project zoekt om je studiepunten te halen, hier zit je goed. En je bouwt meteen een waardevol netwerk op!

We werken samen met de living labs van de HvA, zoals The Green Mile, Bajeskwartier, Amstelhuis en de Buurtcampus. Hier ga je niet alleen maar in het klaslokaal zitten, maar trek je de stad in om met anderen aan de slag te gaan.

Kom langs op de eerste verdieping van het Wibauthuis, boven de University Store, en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Iedereen is welkom om inspiratie op te doen en meer te leren over de living labs. Zie je daar!

Meer weten?

Bekijk de expositie op de website of in OBA Oosterdok! Of neem contact op via hvaindestad@hva.nl.

Gepubliceerd door  HvA in de Stad 27 juni 2024

Startdatum 02 jul