Student & Stad in Gesprek #1

Studenten VU en HvA gaan in gesprek met bewoners in de wijk

Evenement

Bij 'Student & Stad in Gesprek' op 6 en 8 december 2022 staan de thema’s rechtvaardige stad, het streven naar een eerlijke energietransitie en het creëren van ruimtes voor mentale kracht centraal. Wat kan de gemeente of de woningcorporatie hierin betekenen? Verwacht je van andere partijen hulp? Van wie? En misschien heb je zelf wel tips voor buurtbewoners? Praat mee!

Studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) gaan tijdens Student & Stad in Gesprek in vijf verschillende stadsdelen aan tafel met Amsterdammers om te praten over deze maatschappelijke vraagstukken. De deelnemers kunnen zelf kiezen over welke thema’s zij willen meepraten.

De ervaringen van Amsterdammers zijn essentieel om op de juiste manier invulling te geven aan het onderzoeksproject Wetenschap met de Wijk , waarin studenten en onderzoekers van de VU en HvA onderzoek doen naar een eerlijke energietransitie en het verbeteren van ruimtes voor mentale kracht in Amsterdam.

Programma's op dinsdag 6 december

Aanmelden

• Aanmelden voor 'Student & Stad in Gesprek' is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Kijk hier voor het complete programma van dinsdag 6 december.

• Vrije Universiteit
  • Hogeschool van Amsterdam