Monogamie: (on)natuurlijk!

Welke relatievorm past bij jou?

Evenement

Er is steeds meer interesse in niet-monogame relaties. Is dit alleen iets van nu, of is het er altijd al geweest? We filosoferen over monogamie en andere relatievormen met Carolien Borgers, Linda Duits en Sascha Struijs.

  • 📆 Donderdag 21 september 2023

  • ⏱️ 16.30 – 17.30 + borrel

  • 📍Wibautstraat 3B - Amsterdam

  • 💰 Gratis toegang

  • ♿️ Rolstoelvriendelijk

v.l.n.r. Carolien, Linda, Sascha en Dzifa.

Over Carolien, Linda, Sascha en Dzifa

Carolien Borgers (programmamaker/ radiopresentator en cabaretier) maakt voor Linda. de podcast ‘Over Spel’. Hierin vraagt zij zich af waarom de meeste mensen naar monogame liefde streven. Zou dat ook anders kunnen? In haar podcast praat zij hierover met wetenschappers, psychologen, therapeuten én mensen die zelf in verschillende relatievormen zitten.

Is gender een belangrijk onderdeel van het niet monogaam willen zijn? Linda Duits (sociaalwetenschapper) praat vanuit genderstudies hierover mee.

Sascha Struijs (psycholoog) weet hoe ons brein is ingesteld en of monogamie natuurlijk gedrag of juist is aangeleerd.

Dzifa Kusenuh is presentatrice en actrice en bekend van o.a. 3 op Reis, Spuiten & Slikken, GTST en als test-team van Checkpoint. Ze maakt zich hard voor baas in eigen buik en maakte een documentaire over de abortuswetgeving in Nederland. Voor FLOOR modereerde Dzifa al eerder 'Grapje! Moet toch kunnen? en 'Vechten voor Vrouwenrechten'.

Gepubliceerd door  FLOOR 17 juli 2023

Datum

Startdatum 21 sep

Tijd

16:30 - 17:30 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955