De HvA Boekenclub #2 šŸ“š

Evenement

Wil je meer lezen en kom je er niet aan toe? Heb je net een fantastisch boek gelezen, maar kun je hier niet met anderen over filosoferen? Of wil je je hersenen in vorm houden door te blijven lezen (wel zo handig tijdens je studie)? Dan is de enige echte HvA Boekenclub voor studenten precies wat je nodig hebt.

Zo werkt de Boekenclub

1. Meld je aan via onderstaand formulier
  2. Je ontvangt de link voor de online community op Discord
  3. Met je medestudenten kies je samen het boek dat jullie gaan lezen

Als iedereen het boek gelezen heeft, komen we samen en bespreken we het boek. Per studiejaar komen we vier keer samen en je bepaalt zelf aan welke boekenclubreeks je deelneemt.

Overige data

De andere edities vinden plaats op:

Goed om te weten

Lid worden kost niets. Wel vragen we om jouw commitment. Als je lid wordt van de boekenclub, dan ben je ook Ć©cht LIT! En je moet zelf de boeken hosselen. Dus koop het boek of leen het van de bieb of van je huisgenoot.

De HvA Boekenclub is een initiatief van FLOOR en de HvA Bibliotheek.

*Let op: deze boekenclub is alleen voor studenten.

Gepubliceerd door  FLOOR 16 september 2022

Startdatum 15 feb 2023