Viewing party

Met je vrienden of studiegenoten chillen en film kijken

Evenement

Toe aan een beetje ontspanning? Bij FLOOR hebben we de ultieme studiebreak voor jou. Een paar keer per jaar pikken we een topfilm uit die je meeneemt op een emotionele, spannende of eye-opening reis. Plof neer op de bank of een zitzak en pak een bak popcorn. Na afloop sluiten we de film af met een korte discussie samen met een speciale gastspreker.

Knalroze achtergrond met de tekst: Mean Girls - That is so fetch

We trappen af met de cult classic: Mean Girls!

Cady Heron wordt opgenomen bij de populairste meiden, de Plastics, van haar nieuwe school waar ze, na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond, naar toe gaat. Totdat ze verliefd wordt op het ex-vriendje van de leidster van het groepje, Regina George. Regina papt het, terwijl ze zegt een goed woordje te doen voor Cady, weer aan met Aaron en kust hem voor haar ogen. Dan besluit Cady samen met outlaw Janis en homo Damian Regina het leven zuur te maken.

  • 📆 Woensdag 18 oktober 2023

  • ⏱️ 16.30 – 18.30 + borrel

  • 📍Wibautstraat 3B - Amsterdam

  • 💰 Gratis toegang

  • ♿️ Rolstoelvriendelijk

  • 🤝‍ FLOOR X Mimagine

Nagesprek

Na afloop van de film hebben we een kort nagesprek met junior docent sociale psychologie Juul Priester. Vanuit haar achtergrond bespreken we de film: waarom bestaan er op school altijd kliekjes? Is iedereen gevoelig voor "erbij horen”? En is buiten hokjes denken überhaupt mogelijk?

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  FLOOR 25 september 2023

Datum

Startdatum 18 okt

Tijd

16:30 - 18:30 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955