Workshop: Social media de baas?!

FLOOR x Student Info

Evenement

Eindeloos scrollen op je tijdlijn, altijd afgeleid door een nieuwe melding of de hele dag aan het wachten op likes? En kost dat meer tijd dan je lief is terwijl je ook nog veel voor je studie wilt doen? Wil je minder afhankelijk zijn van de online wereld maar weet je niet hoe? Samen met jou gaan we aan de slag om zelf weer de touwtjes in handen te krijgen. De online training ‘Social media de baas?!’ helpt je regie te nemen over jouw social media gebruik. Je weet wat je kunt doen om meer te halen uit het offline leven en gaat weg met een persoonlijk actieplan. Word jij weer de baas? Doe mee!

Foto: Bruce Mars on Unsplash

Deze workshop is een samenwerking tussen FLOOR en Student Info.

Verder goed om te weten:

• De training wordt gegeven door studentendecanen en medewerkers van Student Info.
  • Het volgen van de training is gratis, maar je moet je wel even aanmelden.
  • Er zijn per training 30 plekken beschikbaar. Wees dus op tijd, want vol is vol!

16:00 - 16:30 Inloop

16:30 - 18:00 Workshop