Workshop: Online en offline profileren

Zet jezelf op de kaart

Evenement

Begin jij al te zuchten omdat je niet weet waar je moet beginnen bij het maken van je LinkedIn-profiel of curriculum vitae? Laat staan dat je weet hoe je jezelf kunt verkopen in een wervende koptekst? Geef je dan op voor de training ‘Online en Offline profileren’. Deze training staat in het teken van jezelf op de kaart zetten, online en offline. Hoe maak ik een cv die eruit springt? Hoe bouw ik een netwerk op? En hoe zet ik LinkedIn op de juiste manier in? In de training krijg je praktische tips en toepassingen die je direct kunt inzetten.

Foto: Convertkit via Unsplash

Georganiseerd in samenwerking met Talent this way.

Programma:

• 15:45 – 16:00 inloop
  • 16:00 – 17:30 workshop
  • 17:30 – 17:45 uitloop

Monique Amse

Monique Amse is directeur van de stageplatforms Talent this way en Mediastages. Beide platforms hebben het doel om zoveel mogelijk studenten aan een toffe leerzame stage te helpen. Monique heeft een opleidingskundige achtergrond en was jarenlang in de recruitmentbranche werkzaam. Ze hield zich veel bezig met offline en online profileren voor werkzoekenden en professionals. Iets wat ze in haar huidige functie bij Talent this way en Mediastages nog steeds doet.

Gepubliceerd door  FLOOR 13 oktober 2021

Startdatum 10 nov