HvA Inclusief | Waar sta jij?

#waarstajij

Evenement

Een diverse en inclusieve Hogeschool van Amsterdam, dat is waar we voor gaan. De Hogeschool van Amsterdam heeft meer dan 90 nationaliteiten. Maar zien we dat ook terug in het curriculum, bij de docenten en binnen de organisatie?

FLOOR organiseert dit evenement in samenwerking met SeSi, re-set en CREA.

De Amerikaanse Black Lives Matter-demonstraties die ook overgewaaid zijn naar Nederland tonen aan hoe hoog de urgentie is. Er moeten nu stappen worden gezet. Wat kunnen we doen, waar zit de weerstand en waar sta jij in deze beweging?

Tijdens de Facebook livestream: HvA inclusief | Waar sta jij? gaan we met studenten en professionals in gesprek over welke concrete stappen we moeten zetten om een HvA te creëren die voor iedereen is.

En ook jij kan meepraten! Stel je vragen in de comments tijdens de livestream en laat via #waarstajij horen hoe jij over diversiteit en inclusiviteit binnen de HvA denkt.

Gepubliceerd door  FLOOR 10 juni 2020

Startdatum 12 jun