[Afgelast] Masterclass wakker schrijven

Evenement

Voorafgaand aan de HvA Poëzieavond willen we je inspireren om aan je schrijfskills te werken. Wil jij beter leren schrijven? Schrijf je dan snel in voor de masterclass Wakker Schrijven van dichter Tjitske Jansen!

In verband met maatregelen rondom het Corona-virus is dit programma afgelast.

De Nederlandse dichter Tjitske zal voorafgaand aan de HvA Poëzieavond 2020 een masterclass geven in wakker schrijven. Het doel van kunst: de werkelijkheid ontdoen van de sluiter die er door gewoonten voor is komen te hangen. Zodat we die werkelijkheid weer kunnen zien alsof we haar voor het eerst zien. Kinderen en verliefden doen dat vanzelf. Maar we zijn geen kinderen meer en we zijn ook niet altijd verliefd. Hoe cultiveren we deze wakkerheid - het naar de wereld kijken alsof je hem voor het eerst ziet? Wanneer je vanuit die wakkerheid schrijft, wordt wat je schrijft vanzelf beter

Voor iedereen! Van net startende tot ervaren schrijvers.

Gratis! - meld je hiervoor extra aan via onderstaande knop

Tjitske Jansen

Tjitske Jansen (1971) is een Nederlandse dichteres en schrijfster van teksten waarin ze poëzie, proza en theater combineert. Ze gelooft dat mensen zijn bedoeld om vrij te zijn. En dat de meesten van ons aangepaster zijn dan goed voor ons is. We zijn vaak vooral bezig met functioneren, met het halen van de jaarplanning, met voldoen aan verwachtingen. Terwijl wie je bent als mens natuurlijk veel belangrijker is. Tjitske gebruikt haar talent als schrijver en performer om ervoor te zorgen dat we dit niet vergeten. Dit doet ze met name door over herinneringen te schrijven, en anderen te begeleiden bij het verwoorden van en schrijven over hun herinneringen.

Gepubliceerd door  FLOOR 13 maart 2020

Startdatum 24 mrt