Hogeschool van Amsterdam

[Afgelast] Greta laat je mooi kut voelen!

Voel jij je ook zo schuldig? #Klimaatschuld

Evenement

Diep van binnen voelen we dat onze manier van leven een directe impact heeft op onze wereld en de veranderingen in het klimaat. Is dit ongemakkelijke gevoel nu de bekende klimaatschaamte waarover je steeds vaker hoort? Hoe kun je hiermee omgaan en dit gevoel omzetten tot iets positiefs? Is dit überhaupt wel mogelijk? 

In verband met maatregelen rondom het Corona-virus is dit programma afgelast.

Dit evenement is een samenwerking tussen FLOOR, Re-Set en SeSi

Vandaag de dag moet alles makkelijker, mooier en sneller. We willen steeds meer producten, meer kleding, meer reisjes. Maar heb je je wel eens afgevraagd wat de gevolgen hiervan zijn en wie hiervoor de echte prijs betaalt?
Diep van binnen voelen we dat onze manier van leven een directe impact heeft op onze wereld en de veranderingen in het klimaat. Het is steeds vaker dat je met een ongemakkelijk gevoel wordt opgezadeld; is het boeken van een (vlieg)vakantie nu wel of niet verantwoord, je kledingkast puilt uit maar je koopt toch nog een paar items bij een fast fashion keten óf je gaat op een brakke zaterdag toch voor die dubbele cheeseburger.
Is dit ongemakkelijke gevoel nu de bekende klimaatschaamte waarover je steeds vaker hoort? Hoe kun je hiermee omgaan en dit gevoel omzetten tot iets positiefs? Is dit überhaupt wel mogelijk?

Geen zorgen! Bij dit evenement willen we juist niet dat jij je nog schuldiger gaat voelen, maar geven wij je praktische tools om hiermee om te gaan.

Gepubliceerd door  FLOOR 13 maart 2020

Datum

Startdatum 26 mrt

Tijd

16:30 - 18:00 uur

Locatie

FLOOR-zaal Wibauthuis

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam