[Video] Labels #3: Angelo

Oordelen we niet te snel?

Evenement

Ben jij je bewust van hoe snel je eigenlijk oordeelt? Breek je bubbel. Durf te luisteren. En laat je verrassen.

We zijn dol op labels plakken. En dan vooral op anderen... Elke dag maken we (onbewust) razendsnel beslissingen over mensen op basis van geslacht, huidskleur, fysieke eigenschappen, kleding en gedrag. Door te labelen denken we mensen sneller te begrijpen. Een label plakken is makkelijk. Maar hoe ontdoen we elkaar weer van al die hokjes?

In deze nieuwe videoreeks interviewen we vier studenten die vaak in een hokje worden geplaatst. Klopt hun verhaal met het label dat we ze toekennen?

Data:

• Première Labels #1: dinsdag 20 oktober
  • Première Labels #2: dinsdag 3 november
  • Première Labels #3: dinsdag 17 november
  • Première Labels #4: dinsdag 1 december

Wil je 'Labels' als eerste zien? Schrijf je dan in om de FLOOR programmering in je inbox te ontvangen.

Angelo:

Angelo (21) is tweedejaars student Communication and Multimedia Design (CMD) aan de HvA. Hij heeft een onmenselijke liefde voor cavia's, gamen en slapen.

Gepubliceerd door  FLOOR 14 oktober 2020

Startdatum 17 nov