Kennisdeler: Learning about learning communities

Evenement

Tijdens een Kennisdeler delen HvA-medewerkers hun ervaringen met het verbinden van onderzoek en onderwijs.

- Je kunt je helaas niet meer opgeven voor deze Kennisdeler -

Op 28 januari van 15:00 - 17:00 uur is er weer een Kennisdeler, deze keer over Learning Communities als omgeving waarin studenten, medewerkers en externen gezamenlijk leren, werken en onderzoeken. Wat verstaan we onder Learning Communities, wat beogen we ermee, hoe zet je Learning Communities op en wat zijn knelpunten? Kom luisteren naar ervaringen van HvA-collega‚Äôs die hiermee bezig zijn en denk en doe mee!

Voor wie?

Voor studenten en medewerkers binnen en buiten de HvA.

Waar?

Muller-Lulofshuis (MLH) 07A20 en 07A24.

Stuur een mail naar onderzoekinonderwijs@hva.nl

Kennisdelers worden georganiseerd door strategisch programmateam Onderzoek in Onderwijs: Didi Griffioen, Linda van Ooijen-van der Linden en Heleen Wellner.

Gepubliceerd door  Higher Education, Research and Innovation 27 januari 2020