Kennisdeler: Learning about learning communities

Evenement

Tijdens een Kennisdeler delen HvA-medewerkers hun ervaringen met het verbinden van onderzoek en onderwijs.

Op 28 januari van 15:00 - 17:00 uur is er weer een Kennisdeler, deze keer over Learning Communities als omgeving waarin studenten, medewerkers en externen gezamenlijk leren, werken en onderzoeken. Wat verstaan we onder Learning Communities, wat beogen we ermee, hoe zet je Learning Communities op en wat zijn knelpunten? Kom luisteren naar ervaringen van HvA-collega’s die hiermee bezig zijn en denk en doe mee!

Voor wie?

Voor studenten en medewerkers binnen en buiten de HvA.

Waar?

Muller-Lulofshuis (MLH) 07A20 en 07A24.

Stuur een mail naar onderzoekinonderwijs@hva.nl

Deze Kennisdeler over Learning Communities gemist? Bekijk hier de powerpointpresentatie van Femke Glas (FDMCI) en de presentatie van Frank Posthumus (FMR), beiden over Learning Communities. Bekijk ook de inventarisatie die de aanwezigen maakten van de meerwaarde van Learning Communities.

Gepubliceerd door  Higher Education, Research and Innovation 23 maart 2020

Startdatum 28 jan