Smaakmaker: Innovative Spaces for Education and Research

Evenement

Hoe kun je de fysieke en digitale leeromgeving optimaal inrichten voor onderwijs en onderzoek?

Adam Finkelstein

Adam Finkelstein, adjunct-directeur Leeromgeving van McGill University (Montreal, Canada) is bij deze smaakmaker onze gastspreker. Hij zal ons meenemen in de innovatie van onderwijsruimten vanuit een visie op leren die hij in het afgelopen decennium heeft helpen vormgeven bij McGill University. Kom samen met collega’s om Adam’s ervaring en adviezen om te zetten in een eigen plan voor jullie onderwijsruimten.

Voor wie?

Medewerkers en studenten van de HvA en van andere onderwijsinstellingen zijn welkom!

Wanneer?

Dinsdag 24 september 13:00-17:00, aansluitend borrel.

Waar?

Mirror Centre, Grote Zaal (1e verdieping, niet rolstoeltoegankelijk). Het Mirror Centre is gelegen aan het Muiderpoort Station. Vanaf Amsterdam Centraal is dit 5 minuten met de trein.

Aanmelden en extra info

Deelname is gratis. Voertaal is Engels. Meld je aan door een mail te sturen naar onderzoekinonderwijs@hva.nl

Georganiseerd door programmateam Onderzoek in Onderwijs: Didi Griffioen, Linda van Ooijen-van der Linden en Heleen Wellner.

Gepubliceerd door  Higher Education, Research and Innovation 9 september 2019