Hogeschool van Amsterdam

VACATURE: Stafleden gezocht!

24 jun 2018 19:06 | Studentenzaken

Gezocht: staflid voor platform studeren met een functiebeperking

Januari 2016 is Limitless in het leven geroepen, hét HvA-platform door en voor studenten met een functiebeperking. Limitless biedt studenten met een functiebeperking de mogelijkheid om op een informele manier bij elkaar te komen door de organisatie van themabijeenkomsten. Daarnaast staat het platform op de open dagen van de HvA en wordt er op verschillende plekken meegedacht over hoe studeren met een functiebeperking zo toegankelijk mogelijk gemaakt kan worden. 

Het platform wordt vormgegeven door vijf studenten die samen de studentenstaf vormen. Wij zoeken een HvA-student met een functiebeperking die de staf compleet kan maken. Het platform is nog volop in opbouw dus we zoeken studenten die het leuk vinden om te organiseren, nieuwe initiatieven op te zetten en structuur en overzicht kunnen behouden. 

Als staflid kom je te werken bij de centrale afdeling Studentenzaken op de locatie Leeuwenburg, krijg je een vergoeding voor de uren die je maakt en wordt je gefaciliteerd in je werk. Als lid van het team wordt er verwacht dat je 16 uur per maand bezig bent met het platform. Een projectleider staat de staf ter beschikking voor begeleiding en het regelen van praktische zaken. Naast deze begeleiding kun je ook deelnemen aan een uitgebreid scholingsprogramma en is er ruimte voor je eigen ontwikkeling. 

Voor een impressie van Limitless kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina.

Solliciteren naar de functie van staflid? Klik dan hier om het formulier in te vullen. 

Let op: er kan tot en met zondag 1 juli 2018 gesolliciteerd worden.

Heb je vragen over Limitless of wat je als staflid precies doet? Neem dan contact op met de huidige stafleden via limitless@hva.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met het team van Participatie HvA via participatie@hva.nl.