Alumnus Boris Guntenaar lanceert eigen platform: FlexInhouse

17 jun 2014 10:43

Vorige week is het online platform van alumnus Boris Guntenaar (Accountancy 2011) live gegaan: FlexInhouse. Na zijn studie aan de HvA, heeft Boris zijn master Accounting & Control met succes afgerond aan Nyenrode. Een mooie combinatie voor een succesvol idee.

FlexInHouse is een online platform waar bedrijven en zzp’ers in accounting, controlling en tax worden samengebracht voor de opdracht van morgen middels een agenda. De zzp'er maakt een profiel aan met onder andere cv, werklocatie en uurtarief en geeft via een agenda aan wanneer hij beschikbaar is om opdrachten aan te nemen. De opdrachtgever gaat in de agenda op zoek naar geschikte zzp’ers en kan die direct inboeken! Meer weten over FlexInhouse? http://flexinhouse.com