Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Programma LoopbaanCafé

Wil jij je verder ontwikkelen maar weet je nog niet precies welke stappen je kunt zetten? Meld je aan voor een gesprek met een loopbaancoach, een gesprekstafel, een workshop of voor de informatiemarkt.

 • 17:30 – 17:45    Inloop
 • 17:45 – 18:00    Plenaire opening
 • 18:00 – 20:30    3 rondes van 45 minuten
  • Ronde 1 18.05-18.50 
  • Ronde 2 18.55-19.40 
  • Ronde 3 19.45-20.30
 • 20.30-21.00       Uitloop

Lokatie: Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4, Amsterdam, begane grond

Loopbaancoaches, 3 rondes (Dutch only)

Tijdens het LoopbaanCafé is er ruimte om met een loopbaancoach in gesprek te gaan. Hierbij kunnen de coaches verschillende technieken inzetten, waaronder de keuzecirkel die ook veel door onze keuzecoaches van Studentenzaken wordt ingezet. Op het evenement zijn er verschillende ervaren coaches aanwezig die graag een steentje willen bijdragen aan jouw zoektocht. Meld je aan voor een gesprek!

Gesprekstafels

Verdeeld over 3 rondes kan je in gesprek met medewerkers van de masteropleidingen of het Loopbaanloket.

 1. Leven Lang Ontwikkelen – start 18.05 uur (Dutch only)

Een Leven Lang Ontwikkelen? Heb je een studie afgerond en ben je dan nog niet klaar? De huidige tijd vraagt erom dat we onszelf blijven ontwikkelen, de veranderingen gaan zo snel. Of misschien heb je (nog) niet de juiste keuze gemaakt en twijfel je hoe je verder moet. Hoe daag je jezelf uit en hoe blijf je relevant? Een opleiding of cursus naast je baan kan de oplossing zijn, of wellicht denk je aan omscholing. Team Leven Lang Ontwikkelen helpt je graag om de juiste keuze te maken.

 1. Loopbaanloket – start 18.05 uur, 18.55 uur en 19.45 uur (Dutch only)

Met de netwerktafel kunnen de deelnemers interactief met elkaar in gesprek. De gesprekstafel wordt geleid door een medewerker die met interessante stellingen komt. Maar zoals onze oude burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan ooit heeft gezegd: ‘alleen ben je sneller, samen kom je verder’. 

 1. Master Applied Artificial Intelligence - start 18.05 uur en 18.55 uur  (Dutch only)

Wil jij bedrijven en instellingen die werken met Artificial Intelligence helpen aan praktische en verantwoorde AI-oplossingen? Wil jij niet alleen nadenken over technologie, maar ook reflecteren op de impact vanuit een ethisch, moreel en sociaal oogpunt? Stel je vragen en bespreek de mogelijkheden met medewerkers van de master Applied AI aan deze gesprekstafel.

 1. Master Digital Driven Business – start 19.45 uur

It’s a question of our time: how do you transform the abundance of data and emerging digital technologies into meaningful actions and business value? This 1-year Master's degree programme offers you a multidisciplinary education in the relevant, in-demand field of digital-driven business. During the programme, you can opt for a specialisation in marketing or fintech.

 1. Master Global Sustainable Business Management – start 18.55 uur

Are you looking for a programme that wil give you the specialist knowledge and competence to support future sustainable business practice on a global scale? Would you like to learn how to evaluate how businesses operate globally in an increasingly competitive environment? The 1.5-year Master's programme Global Sustainable Business Management is run by Northumbria University and the Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) in partnership and is based at the AUAS Business Campus.

Workshops

 1. Workshop Beter solliciteren - start 18.55 uur (Dutch only)

Solliciteren gaat niet altijd even soepel. Hoe kan het beter? Hoe kan het makkelijker? Tijdens deze workshop over solliciteren, krijgen deelnemers de kans interactief te oefenen en stil te staan bij het sollicitatieproces. Door middel van netwerktips en overige oefeningen krijg je meer vertrouwen in het sollicitatieproces.

 1. Workshop Master Klimaatpsychologie  - start 18.55 uur (Dutch only)

Wil jij zelf klimaatvriendelijke keuzes maken én anderen hier ook toe aanzetten? Tijdens deze workshop krijg je handvatten van een bewezen gedragsveranderings-methodiek om zelf klimaatvriendelijke keuzes te maken. Tegelijkertijd leer je om hierover op een positieve manier in gesprek te gaan met andere mensen. Zo maak je het verschil door je voetafdruk te verkleinen én je handafdruk te vergroten!

 1. Workshop Profileren kun je leren - start 18.05 uur (Dutch only)

Tijdens de workshop “Profileren kun je leren” wordt er ingezoomd op hoe belangrijk profileren is bij het vinden van een passende baan. Hierbij staan de deelnemers stil bij verschillende theorieën en krijgen zij handvatten om zichzelf te onderscheiden, door op zoek te gaan naar hun eigen ‘Unique Selling Points’. 

 1. Workshop Master Social Work - start 19.45 uur (Dutch only)

"Een essentieel onderdeel van de Master Social Work is praktijkontwikkeling. Tijdens de masteropleiding ontwikkel je zowel kennis als vaardigheden op professioneel gebied, zodat je een effectieve veranderaar binnen de praktijk kunt worden en ook bouw je expertise op in praktijkgericht onderzoek. In deze workshop zetten we alvast een eerste stap in deze richting. We zullen jouw eigen praktijksituatie bespreken, of dit nu werkgerelateerd is of betrekking heeft op een stageplek, en onderzoeken welke methoden en strategieën van praktijkontwikkeling je hierin kunt toepassen."

 1. Workshop Werken aan je waarden (ACT) - start 19.45 uur (Dutch only)

Het wordt de laatste jaren steeds duidelijker hoe belangrijk het is om te werken op een plek waar jij echt gelukkig bent! Maar welke waarden zijn er nou echt belangrijk voor jou? Tijdens deze training staan de deelnemers stil bij wat zij belangrijk vinden en waarom het zo belangrijk is om te werken bij een organisatie die aansluit bij jouw waarden. 

Informatiemarkt

Informatietafels – loop langs de informatietafels. Gedurende de hele avond staan daar medewerkers voor je klaar om je vragen te beantwoorden en met je in gesprek te gaan.

 1. Leven Lang Ontwikkelen 

We helpen je graag doorlopend verder met de mogelijkheden die de HvA biedt rond korte bij-, her- en omscholing.

 1. Leven Lang Ontwikkelen – Maatschappij en Recht 

De faculteit Maatschappij en Recht biedt onderwijs voor professionals die willen investeren in een leven lang ontwikkelen. Ons doel? Jou als professional relevante bagage meegeven waarmee je duurzaam inzetbaar blijft op de arbeidsmarkt. Binnen de faculteit Maatschappij en Recht bieden we verschillende cursussen gericht op mens en maatschappij. Aan onze tafel kunnen we je alles vertellen over ons aanbod.

 1. Master Applied Artificial Intelligence

Wil jij bedrijven en instellingen die werken met Artificial Intelligence helpen aan praktische en verantwoorde AI-oplossingen? Wil jij een gamechanger worden die inzet op mensgerichte artificiële intelligentie en die niet alleen nadenkt over technologie, maar ook reflecteert op de impact vanuit een ethisch, moreel en sociaal oogpunt. Misschien is de master Applied Artificial Intelligence iets voor jou. Kom langs bij onze informatietafel en we vertellen je er graag alles over.

 1. Master Digital Design (English-taught) 

Are you looking to advance your skills in design and adapt to an ever- changing world? Do you embrace experimentation and have the ability to think beyond design rules and conventions? Our one-year, fulltime Master of Science programme in Digital Design aims to educate professionals who can create, adapt, and apply design processes to product designs that challenge the affordances of digital technologies, while maintaining an ethical perspective on people, profit, and the planet.

 1. Master Legal Management

Met de deeltijdmaster Legal Management leer je als professional in twee jaar juridische dienstverlening effectiever, efficiënter en klantgerichter te maken. De opleiding staat in het juridisch werkveld bekend als dé opleider van future proof professionals, die in een snel veranderende juridische beroepspraktijk - leidinggevend of aansturend - juridische diensten en processen optimaliseren.

 1. Masters Lerarenopleidingen 

Heb je ambitie om als leraar, pedagoog of social worker een loopbaanstap te zetten en op masterniveau te gaan fungeren? Als leraar kun je met een masteropleiding je eerstegraads bevoegdheid behalen of een rol als coördinator of vernieuwer gaan vervullen in onderwijs. Als pedagoog of social worker kun je verschillende rollen gaan vervullen om impact te hebben op actuele vraagstukken die leven rond de zorgstructuur binnen jouw praktijk. Kom langs en stel al je vragen aan de informatietafel. We helpen je graag verder.

 1. Master Social Work 

Ben je een ambitieuze professional in de zorg, welzijn of samenlevingsopbouw? Wil je jouw onderzoeksvaardigheden ontwikkelen, complexe vraagstukken in je vakgebied oplossen en daarmee jezelf en jouw beroepspraktijk verder professionaliseren? De deeltijd-masteropleiding Social Work biedt je de kans om naast je werk de benodigde kennis en vaardigheden op te doen.

 1. Master Performance, Sport and Health 

Werk jij als sportleraar, fysio- of oefentherapeut met sporters en podiumkunstenaars? En wil je hen ondersteunen om op een gezonde manier optimaal te presteren? Tijdens de master Performance, Sport & Health ontwikkel je je tot trainer of therapeut die als professioneel leider werkt met een multidisciplinair team rondom sporters en performers. Met als gezamenlijk doel om hen op een gezonde manier tot optimale prestaties te brengen. Op elk niveau.

 1. Master Urban Technology 

Hoe creëren we de stad van de toekomst? Duurzaam, leefbaar en bereikbaar. Maar hoe gaan we om met schaarste aan ruimte, grondstoffen, energie en schone lucht? Wil jij meewerken aan het oplossen van deze vraagstukken? Stel je vragen en bespreek de mogelijkheden met medewerkers van de master Urban Technology

 1. Verpleegkunde – Masters en omscholing 

Master GGZ-Verpleegkunde

Wil jij je als verpleegkundige specialiseren in complexe zorgverlening aan mensen met een psychische aandoening? Kies dan voor de master GGZ-Verpleegkunde. Je past (wetenschappelijke) kennis toe in de GGZ en draagt bij aan het structureel versterken van jouw zorgverlening. Hiermee zet jij je in voor goede zorg.

Master Critical Care

Ben je hbo-verpleegkundige, werk je in de acute of intensieve zorg of wil je dit gaan doen? Dan is de master Critical Care de volgende stap in je loopbaan. Je ontwikkelt je deskundigheid als gespecialiseerd verpleegkundige en verdiept je klinisch redeneren, wat de basis is voor de evidence-based zorg die je levert. Daarnaast ontwikkel je onderzoeksvaardigheden om de praktijk van zorg te verbeteren. Zo ontwikkel je competenties als verpleegkundige binnen een multidisciplinair team.

HBO-Verpleegkunde duaal

Tijdens de opleiding HBO-Verpleegkunde duaal combineer je studeren en werken. De lessen wissel je af met werken in de beroepspraktijk. Je bent tijdens de hele opleiding in dienst van een zorginstelling en wordt begeleid door een gediplomeerde collega. Naarmate de opleiding vordert, verleen je steeds complexere patiëntenzorg en werk je steeds zelfstandiger.

LoopbaanLoket

Het LoopbaanLoket bestaat om jong professionals een boost te geven op het gebied van zelfredzaamheid, zelfsturing, weerbaarheid en regie pakken op hun eigen loopbaan. Oftewel: het empoweren van jonge mensen. Ons doel is om studenten en alumni te laten floreren in hun werk en in hun leven. Dat betekent, blij zijn van de dingen die je doet en er helemaal in opgaan. 

Meld je aan
(opent in nieuw venster)