Sterk van start

Master Performance, Sport and Health Deeltijd

Sterk van Start

Welkom bij de HvA! Op deze pagina vind je alle informatie voor een goede start van je opleiding.

Inschrijving afronden

HvA-ID en wachtwoord

• Nadat je je hebt ingeschreven bij de HvA, ontvang je een welkomstmail met daarin jouw HvA-ID (gebruikersnaam).
  • Met je HvA-ID heb je in combinatie met je wachtwoord, toegang tot de ICT-voorzieningen van de HvA.
  • Meer informatie over HvA-ID en wachtwoord.

Collegekaart

Je collegekaart gebruik je:

• om je te legitimeren voor onderwijs en studiecentra op alle HvA-locaties.
  • om je te legitimeren bij toetsen.
    Alleen als je geen collegekaart hebt, mag je je legitimeren met een identiteitsbewijs. Voor online toetsen geldt dat het BSN niet zichtbaar in beeld mag zijn.
    Let op: bij toetsen op locatie geldt alleen een ID, paspoort of rijbewijs als geldig legitimatiebewijs, geen collegekaart!
  • Daarnaast gebruik je de collegekaart o.a. voor printen, boeken lenen en betalen bij automaten.
  • Klik hier voor alle informatie over je collegekaart.

Boekenlijsten

Deze informatie wordt op de eerste lesdag gedeeld.

Software

• Je kunt bij de HvA gratis Microsoft 365 downloaden en installeren op maximaal 5 mobiele apparaten en 5 laptops/vaste computers (Windows en Apple).
  • Hiermee beschik je over de nieuwste versie van o.a. Word, Excel, PowerPoint en Outlook, kun je tot 1 TB bestanden opslaan in OneDrive en met medestudenten online overleggen, bellen, chatten en samenwerken in bestanden in Microsoft Teams.
  • Stel tweestapsverificatie in, ga naar hva.nl/downloadoffice en log in met je HvA-ID en wachtwoord.
  • Via Surfspot krijg je korting op veel andere software en hardware zoals laptops en smartphones.

Wifi

• Via het netwerk 'hva' of 'eduroam' heb je snel en veilig internet en toegang tot alle informatiesystemen van de HvA.
  • Klik hier en doorloop eenmalig een aantal stappen en je hebt voortaan op alle HvA-locaties automatisch verbinding.

Rooster

• Via rooster.hva.nl kan je het lokaal opzoeken
  • Koppel je rooster aan agenda-applicaties, zoals bijvoorbeeld Outlook, Google Calendar, Apple Calendar of de agenda-applicatie op je mobiele telefoon.
  • In het HvA-jaarrooster vind je de indeling van het studiejaar en alle vakanties.

MijnHvA

• Elke studiedag start je met mijnhva.nl/student
  • Je logt in met je HvA-ID en wachtwoord.
  • Hier vind je direct de belangrijkste informatie, zoals jouw rooster, jouw laatste resultaten, mededelingen en nieuws.

• Van hieruit kan je de verdere informatie vinden die je nodig hebt, zoals de A-Z lijst, jouw opleidingspagina, de bibliotheek en contactgegevens van jouw docenten.

Neem bij vragen contact op via onderstaande kanalen:

• WhatsApp: 06 – 2853 35 46 (niet voor bellen of sms)
  • Formulier: Stel je vraag
  • Telefoon: 020 595 1400

Heb je vragen voor de opleiding? Mail dan naar mpsh-fg-fbsv@hva.nl

Sterk van Start

Studietips, studentenplatforms, studeren met bijzondere omstandigheden, hoe de campus eruitziet en nog veel meer handigs van de HvA vind je via de startpagina Sterk van Start .

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 12 mei 2022

FG