Sterk van start

Finance, Tax and Advice voltijd

Sterk van Start

Welkom bij de HvA! Op deze pagina vind je alle informatie voor een goede start van je opleiding.

HvA Experience

• Wil je weten wat je naast je studie nog meer bij de HvA kunt doen, check vanaf 1 juli de HvA Experience!
  • Hier ontdek je het studentenleven, studentenplatforms, HvA-faciliteiten en meer!

Introdagen opleiding

• Houd de week van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september alvast vrij in je agenda. Meer informatie over de introductieactiviteiten vind je uiterlijk begin juli op deze pagina.

Boekenlijst

• De link naar je boekenlijst en ander studiemateriaal staat vanaf begin juli op deze pagina.

Studievereniging FinTax

• Welkom bij FinTax, dé financiële en fiscale studievereniging die jouw door je schooltijd gaat slepen! FinTax staat in nauw contact met je opleiding en bedrijven, wat resulteert in activiteiten die goed aansluiten op het curriculum van de opleiding en je toekomstige baan.
  • Wij organiseren onder andere de skireis, stedentrip, tentamentrainingen, inhousedagen, kroegentochten en een wettenbundeluitreiking waarbij alle leden een GRATIS wettenbundel krijgen! De eerstejaars leden krijgen zelfs twee belasting wettenbundels, die van 2021 en van 2022 (OP=OP).
  • Dit jaar organiseren wij (uiteraard als corona dit toelaat) een onvergetelijk introweekend op een van de tofste eilanden van Nederland: Ameland! Dit weekend gaat plaatsvinden van vrijdag 3 t/m zondag 5 september 2021. Bereid je voor op een weekend gevuld met activiteiten, kennismaking en uiteraard een leuk dansje in de avonduren.
  • Pre-registreer direct om jouw slaapplek veilig te stellen, want dit weekend wil je écht niet missen. Aan je inschrijving zit nog geen verplichting. Wil je ook al direct zeker zijn van jouw wettenbundel, word dan lid via onze nieuwste app Tactile!

Dus waar wacht je nog op nieuwe FinTax'er? Word lid en dan zien we je op het altijd zonnige Ameland!

Houd onze Instagram en de app Tactile in de gaten voor meer info!

Studiegids

• In de Studiegids vind je alle belangrijke info over jouw studieprogramma: de opbouw van de opleiding, je vakken en keuzemogelijkheden.
  • De Studiegids voor studiejaar 2021-2022 is beschikbaar vanaf 1 juli 2021.

Software

• Je kunt bij de HvA gratis het Office-pakket downloaden en installeren op maximaal 5 mobiele apparaten en 5 laptops/vaste computers (Windows en Apple).
  • Hiermee beschik je over de nieuwste versie van o.a. Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
  • Ga naar hva.nl/downloadoffice en log in met je HvA-ID en wachtwoord.
  • Via SURFspot krijg je korting op veel andere software en hardware zoals laptops en smartphones.

Onderwijs en corona

Benieuwd of er nog coronamaatregelen gelden voor het onderwijs in september? Check hier: op de campus of online.

Groepsindeling

• Je groepsindeling is in ieder geval bekend voor je eerste collegedag. Begin juli vind je op deze pagina aanvullende informatie.
  • De lessen starten op maandag 6 september. In het HvA jaarrooster kun je zien hoe het studiejaar is ingedeeld en wanneer je vakantie hebt.

Rooster

• De eerste lessen starten in de week van 6 september
  • Heb je jouw groepsindeling ontvangen? Vraag dan jouw rooster op via rooster.hva.nl .
  • Koppel je rooster aan agenda-applicaties, zoals bijvoorbeeld Outlook, Google Calendar, Apple Calendar of de agenda-applicatie op je mobiele telefoon.
  • In het HvA-jaarrooster vind je de indeling van het studiejaar en alle vakanties.

Heb je vragen over je opleiding? Neem dan contact op met Studievoorlichting.

• WhatsApp: 06 2853 3546 (werkdagen 10.00 - 16.30u)
  • Telefoon: 020 595 1405 (werkdagen 09.30 - 13.30u)
  • E-mail: studievoorlichting@hva.nl

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 7 juni 2021