Sterk van start

Gezond studeren

Take care! Het zijn woorden die je juist in deze tijd overal voorbij ziet komen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je goed voor jezelf tijdens je studie? Hoe blijf je in balans, houd je je motivatie vast en ga je om met tentamenstress? Op deze pagina lees je hoe je goed voor je mentale gezondheid zorgt en welke hulp en begeleiding de HvA biedt aan studenten.

Direct contact met de studentendecaan

Soms loop je vast, privé of in je studie. Heb je behoefte aan persoonlijke hulp of advies? Wacht niet te lang en neem contact op voor een vertrouwelijk gesprek met de studentendecaan. Je kunt bij de studentendecaan terecht voor studieloopbaanadvies en begeleiding. Denk hierbij aan opgelopen studievertraging en persoonlijke problemen. Maar de decaan geeft ook advies over hoe je kunt omgaan met bijvoorbeeld dyslexie, AD(H)D, een chronische ziekte of psychische problemen (zoals een depressie) in relatie tot je studie.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Direct contact met een keuzecoach

Misschien twijfel je over je studiemotivatie of je studiekeuze. In een persoonlijk (telefonisch) loopbaangesprek helpt een keuzecoach je bij het ordenen van je gedachten. Zo’n gesprek duurt een half uur, en is vertrouwelijk.

Plan deze zomer een loopbaangesprek in via deze pagina. Is er geen plek, komen de beschikbare momenten je niet uit of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar studiekeuze@hva.nl met daarin je telefoonnummer en je vraag, dan nemen wij contact met je op.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 23 april 2021