VSBfonds Beurs

Iedereen doet mee

Bij het VSBfonds kun je een beurs aanvragen voor een (vervolg)studie of onderzoek in het buitenland na afronding van je hbo-opleiding in Nederland. De vervolgstudie in het buitenland moet minimaal drie en mag maximaal vierentwintig aaneengesloten maanden duren. De beurs is niet bestemd voor stages, maar kan wel worden aangevraagd voor onderzoek. De beurs bedraagt maximaal €10.000 afhankelijk van de begroting van de aanvrager en de duur van de studie of het onderzoek in het buitenland.

Het document Procedures beschrijft de exacte aanvraag- en selectieprocedures voor HvA-studenten.De volledige voorwaarden en het online aanvraagformulier voor de beurs vind je op de website van het VSBfonds . Een aanvraag moet uiterlijk op 1 maart worden ingeleverd bij de HvA-contactpersoon voor de VSBfonds Beurzen. De kandidaten doorlopen vervolgens een selectieprocedure binnen de HvA.

Heb je na het lezen van het document Procedures nog vragen over de VSBfonds Beurs, neem dan contact op met scholarships@hva.nl.

Nieuw: Voor studenten die een VSBfonds beurs willen aanvragen bieden we extra ondersteuning!

Wil je je graag extra goed voorbereiden op je aanvraag voor deze beurs en alvast wat ervaring opdoen op het gebied van solliciteren. Klik dan hier voor meer informatie over het aanbod.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 8 februari 2022