Hogeschool van Amsterdam

Twijfel over studiekeuze

Workshop

Door ervaringen op te doen bij een opleiding kom je erachter of dit echt de opleiding is die je wil doen en bij je kwaliteiten past. Twijfel je door je huidige opleiding of deelname aan de SKC of selectie over je keuze? Doe dan de workshop: twijfel over studiekeuze.

Vanwege de op dit moment geldende corona-maatregelen kan de workshop helaas niet doorgaan.

Samen met een keuzecoach bekijk je jouw mogelijkheden, wat er bij je past en bepaal je hoe je verder kunt. De workshop is toegankelijk voor alle HvA studenten en iedereen die een studiekeuzecheck of selectie heeft gedaan.

De workshop Twijfel over studiekeuze bestaat uit een training van 3 uur waarbij je in een groep van maximaal 6 medestudenten aan jouw keuzedilemma werkt.

Na afloop van de workshop heb je meer inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden en kun je met een goed gevoel zelfstandig de nodige stappen zetten om een opleiding te kiezen die goed bij je past.

De workshop is gratis.

Vanwege de op dit moment geldende corona-maatregelen kan de workshop helaas niet doorgaan.

Zodra het weer is toegestaan vindt de workshop plaats op donderdag in de ochtend en aan het einde van de middag. Je kunt bij het aanmelden dan zelf kiezen voor een moment dat jou uitkomt.

Meld je aan voor de workshop Twijfel over studiekeuze via het inschrijfformulier . Je kunt bij het aanmelden zelf kiezen voor een moment dat jou uitkomt.

Wil je nu al een gesprek met een keuzecoach? Meld je dan aan voor een coachgesprek van een half uur.

Ben je op zoek naar intensievere begeleiding? Kijk dan eens bij:

Keuzehulp
Gepubliceerd door  Studentenzaken 11 januari 2022