Hogeschool van Amsterdam

Twijfels na SKC of selectie

Keuzeworkshop

Tijdens de studiekeuzecheck (SKC) of selectie heb je kunnen ervaren of dit echt de opleiding is die je kunt en wilt doen. Twijfel je na de SKC of selectie toch over je keuze of heb je een negatief advies gekregen? Kom dan naar de keuzeworkshop: Twijfels na SKC of selectie.

In verband met de situatie rondom het coronavirus zullen de workshops digitaal worden aangeboden. Zodra we meer duidelijkheid hebben, komt de informatie op de website.

Samen met studenten die dit ook ervaren en een keuzecoach, bekijk je jouw mogelijkheden, wat er bij je past en bepaal je hoe je verder kunt. 

De keuzeworkshop: Twijfels na SKC of selectie duurt 3 uur.

Je maakt een studie- en beroepskeuzetest en bespreekt deze. Je krijgt een werkboek met opdrachten die je helpen om inzicht te krijgen in jezelf en in jouw mogelijkheden.

Na afloop van de keuzeworkshop weet je beter wat wel en niet bij je past en kun je met een goed gevoel zelfstandig de nodige stappen zetten om een opleiding te kiezen die goed bij je past.

De keuzeworkshop is gratis en is toegankelijk voor iedereen die een studiekeuzecheck of selectie heeft gedaan.

Verscherpte maatregelen coronavirus

In verband met de situatie rondom het coronavirus zullen de workshops digitaal worden aangeboden. Zodra we meer duidelijkheid hebben, komt de informatie op de website.

De keuzeworkshop: Twijfels na SKC of selectie wordt vanaf dinsdag 10 maart 2020 iedere dinsdag en woensdag gegeven van 9.30 tot 12.30 uur of van 13.00 tot 16.00 uur. Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen per workshop. Meld je dus snel aan om je plekje te reserveren op de datum die jou uitkomt. Als een datum niet meer voorkomt in de lijst, betekent dat dat de workshop die dag al vol zit. 

Heb je voor de start van de workshop keuzevragen of wil je op de wachtlijst  worden gezet als je je niet meer kunt inschrijven voor een bepaalde datum, mail dan naar studiekeuze@hva.nl

Heb je vragen over de keuzeworkshop: Twijfels na SKC? Stuur een e-mail naar studiekeuze@hva.nl of neem contact op met Studievoorlichting.

Kan je niet op bovenstaande data? Meld je dan aan voor een studiekeuzegesprek van een half uur.

Ben je op zoek naar intensievere begeleiding? Kijk dan eens bij:

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 15 juni 2020