Hogeschool van Amsterdam

Twijfels na SKC of selectie

Keuzeworkshop

Tijdens de studiekeuzecheck (SKC) of selectie heb je kunnen ervaren of dit echt de opleiding is die je kunt en wilt doen. Twijfel je na de SKC of selectie toch over je keuze of heb je een negatief advies gekregen? Kom dan naar de keuzeworkshop: Twijfels na SKC of selectie.

In verband met de situatie rondom het coronavirus zullen de workshops digitaal worden aangeboden. Zodra we meer duidelijkheid hebben, komt de informatie op de website.

Samen met studenten die dit ook ervaren en een keuzecoach, bekijk je jouw mogelijkheden, wat er bij je past en bepaal je hoe je verder kunt.

De keuzeworkshop: Twijfels na SKC of selectie duurt 3 uur.

Je maakt een studie- en beroepskeuzetest en bespreekt deze. Je krijgt een werkboek met opdrachten die je helpen om inzicht te krijgen in jezelf en in jouw mogelijkheden.

Na afloop van de keuzeworkshop weet je beter wat wel en niet bij je past en kun je met een goed gevoel zelfstandig de nodige stappen zetten om een opleiding te kiezen die goed bij je past.

De keuzeworkshop is gratis en is toegankelijk voor iedereen die een studiekeuzecheck of selectie heeft gedaan.

Verscherpte maatregelen coronavirus

De keuzeworkshop: Twijfels na SKC of selectie wordt niet meer aangeboden. Vanaf januari 2021 kun je je weer aanmelden voor de keuzeworkshop.

In verband met de situatie rondom het coronavirus zullen de workshops digitaal worden aangeboden. Zodra we meer duidelijkheid hebben, komt de informatie op de website.

Heb je vragen over de keuzeworkshop: Twijfels na SKC? Stuur een e-mail naar studiekeuze@hva.nl of neem contact op met Studievoorlichting.

Wil je nu al een gesprek met een keuzecoach? Meld je dan aan voor een studiekeuzegesprek van een half uur.

Ben je op zoek naar intensievere begeleiding? Kijk dan eens bij:

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 27 juli 2020