Hulp bij je studiekeuze

Wil je in september gaan studeren, maar weet je nog niet precies welke opleiding je wilt gaan doen? Of weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? De HvA biedt hulp!

Ga in gesprek met een keuzecoach

Tijdens een (telefonisch) gesprek van een half uur bespreken jullie welke wensen je hebt en wat je mogelijkheden zijn. Samen onderzoeken jullie welke stappen jij kunt ondernemen om tot een keuze te komen.Na dit gesprek kun je zelfstandig verder.

Het keuzegesprek kan zowel online, telefonisch als live op een HvA-locatie.

Maak een concreet actieplan tijdens de Keuze-3-daagse

Wil jij in korte tijd stappen maken in je studiekeuzeproces? Kun jij een paar dagen blokken in je agenda om je volledig te richten op je studiekeuze? Doe dan mee aan de Keuze-3-daagse van de HvA.

De Keuze-3-daagse bestaat uit twee cursusdagen en één gesprek met een keuzecoach, verspreid over drie weken. Met als resultaat dat je beter weet welke richting of studie bij je past en welke stappen je moet zetten voor je definitieve keuze.

Startdatum: dinsdag 25 oktober 2022

Vind de opleiding die bij jou past met het Studiekeuzetraject.

Het Studiekeuzetraject is een begeleid traject van 3 maanden.

Een dag per week kom je naar de HvA en ga je samen met andere studenten en studiekiezers aan de slag met jouw keuzevraag. Na afloop van het traject het je inzicht in jezelf, heb je jouw mogelijkheden bekeken en weet je welke opleiding het beste bij jou past.

Startdatum: 11 oktober 2022.

6 april 2022