Hogeschool van Amsterdam

Interessetest

Bij het kiezen van een studie is het belangrijk dat je een weloverwogen beslissing neemt. Je doet dat door verschillende acties te ondernemen. Een interessetest kan dan een goede eerste stap zijn.

Zit je in je examenjaar of heb je net je havo-, vwo- of mbo-4-diploma behaald? Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Doe dan een interessetest. In de periode oktober - mei kun je een afspraak maken om de uitkomst te bespreken met een keuzecoach. 

Kom je er bij je studiekeuzecheck of selectie achter dat de HvA-opleiding waarvoor je gekozen hebt toch niet bij je past of heb je twijfels? Volg dan een Studiekeuzeworkshop

Heb je al gestudeerd of wil je je studiekeuze herzien? Kijk dan of een Keuze-3-daagse of het Studiekeuzetraject iets voor jou is. Als HvA-student kun je ook kosteloos terecht bij het Keuzespreekuur. In een gesprek van een half uur bespreek je met een keuzecoach jouw dilemma en maak je een actieplan. 

Wil je je oriĆ«nteren op een universitaire studie? Kijk dan op de website van de Universiteit van Amsterdam voor informatie over een Studiekeuzeworkshop  UvA (inclusief Studiekeuzetest met nabespreking). 

In de periode oktober - mei is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor het nabespreken van de interessetest. 

Het nabespreken duurt ongeveer 30 minuten.

Aan het maken van de interessetest en een nabespreking met een keuzecoach zijn geen kosten verbonden.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 19 juni 2019