Hogeschool van Amsterdam

Tijdelijke kamers voor Nederlandse studenten beschikbaar!

Ben jij op zoek naar een kamer? Wil je een keer proeven van op jezelf wonen in Amsterdam?

Vanwege de coronacrisis kun je je als Nederlandse student nu aanmelden voor tijdelijke kamers van woningcorporatie De Key, die normaal verhuurd worden aan internationale studenten. De maandelijkse huurprijs van deze kamers varieert tussen de €360 en €800, afhankelijk van het type kamer.

De vaste huurperiode van deze kamers is van 27 januari 2021 tot 26 juli 2021*. Het is helaas niet mogelijk het contract daarna te verlengen. Je kunt tussentijds opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

*Startdatum 27 januari 2021: Je kan je nog steeds aanmelden na deze datum. De startdatum van je contract gaat dan later in.
*Einddatum 26 juli 2021: In enkele panden wijkt de verhuurperiode af en geldt een einddatum van 16 juni, 30 juni of 2 juli 2021.


Wat voor kamers zijn er beschikbaar voor mij?

De beschikbare kamers zijn allemaal gemeubileerd en gestoffeerd. Je kan er dus zo in! Er zijn kamers met gedeelde faciliteiten (zoals badkamer en/of keuken) en zelfstandige kamers met privé faciliteiten (studio met eigen badkamer en keuken) beschikbaar.


Nieuwsgierig naar het aanbod?

Op de Guest Compass van De Key kun je bekijken welke panden behoren tot het aanbod. We kunnen echter niet garanderen dat er in alle panden beschikbaarheid is.

Let op: Sta je momenteel al ingeschreven bij de gemeente Amsterdam? Dan kun je alleen een kamer met gedeelde faciliteiten huren. Sta je niet ingeschreven bij de gemeente Amsterdam, dan kun je ook een kamer met privé faciliteiten huren.

Hoe meld ik me aan?

Je meldt je aan door het onderstaande formulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, sturen we jouw gegevens door naar De Key. Je zal binnen 2 weken bericht van De Key ontvangen over het boeken van je kamer.

Vragen?

Mail naar housing@hva.nl

Gepubliceerd door  Studentenzaken 28 januari 2021