Hogeschool van Amsterdam

Eten en drinken

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) geeft samen met Cormet invulling aan het concept eten en drinken. Cormet als partner en hoofdaannemer contracteert lokale Amsterdamse ondernemers die wisselend over de verschillende campussen in de stad, gedurende korte of langere tijd de eet- en drinkvoorzieningen zullen uitbaten.

In continu overleg met studenten en medewerkers wordt iedere campus steeds aangepast aan de wensen. Zowel op het gebied van ‘look and feel’ als qua aanbod. De samenwerking tussen de HvA en Cormet is vanaf 1 januari 2017 van start gegaan. In totaal wordt er 3 jaar uitgetrokken om de plannen op elke campus tot uitvoer te brengen. Dit is in lijn met de huisvestingsplannen, nieuwbouw en verbouw.

Op elke campus vind je de centrale ontmoetingsplek ‘Base’ in het centrum van de campus met diverse foodformules en waar passend aanvullende diensten. Koffiecorners, al dan niet met eten, worden op basis van vraag ingevuld. Kiosken en automaten staan verspreid door de gebouwen en in centrale hallen vind je op piektijden koffiekarren. Op de buitenterreinen kun je op momenten terecht bij foodtrucks.

De verschillende locaties per campus en informatie over de lokale ondernemers (wie, wat, waar) vind je op www.enjoytoday.amsterdam.

Openingstijden

De openingstijden per locatie staan op de site van Enjoy Today, www.enjoytoday.amsterdam.

Gepubliceerd door  Facility Services 3 juli 2018