Hogeschool van Amsterdam

Openingstijden

De openingstijden van de HvA-gebouwen en van de voorzieningen voor studenten, medewerkers en bezoekers van de HvA kunnen per locatie en per vakantieperiode verschillen.

Let op: vanwege strenge coronamaatregelen zijn de openingstijden van diverse gebouwen aangepast. Kijk op Locaties voor de actuele tijden.

De gebouwen van de HvA zijn niet allemaal op dezelfde tijden open. De openingstijden van de gebouwen zijn bekend bij de portier, en staan vermeld in het Overzicht locaties (nieuw venster).

ma t/m do

8.00 - 20.00 uur

vr 8.00 - 18.00 uur

T: 020 595 1403
E: servicedesk-fs@hva.nl
WA: 06 2115 5262

Een aantal locaties van de HvA heeft een Servicepunt of Klantenservicebalie. De openingstijden kunnen per locatie verschillen.

Let op: Op de Amstelcampus hebben de locaties Benno Premselahuis, Koetsier Montaignehuis en Muller-Lulofshuis geen balie. Je kunt terecht bij de Servicepunten in het Kohnstammhuis of Wibauthuis.

De openingstijden van voorzieningen binnen de HvA waar je kunt eten en/of drinken vind je per gebouw op de website van Enjoy Today (nieuw venster), rechtsboven onder 'Food HvA' per campus/HvA-gebouw.

De openingstijden van de copyshops binnen de HvA vind je binnenkort op de website van Canon (nieuw venster).

29 januari 2021