Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Over ons

Participatie HvA is onderdeel van de afdeling Student Engagement van Studentenzaken. Het team van Participatie HvA zet zich in voor de facilitering, professionalisering, verbinding en communicatie naar en met de actieve HvA-gemeenschap.

Onze dienstverlening

In de afgelopen jaren hebben we vier pijlers geïdentificeerd waarbinnen we de dienstverlening voor de actieve HvA-gemeenschap vormgeven en aanbieden:

  • Facilitering
  • Professionalisering
  • Verbinding
  • Communicatie

Voor de invulling op deze vier pijlers van dienstverlening kijkt en luistert het team van Participatie HvA naar de doelgroep. Op basis van de behoefte en gesignaleerde thema's wordt dienstverlening ontwikkeld en bestaande dienstverlening doorontwikkeld. De studentmedewerkers die bij Participatie HvA werkzaam zijn vormen een belangrijke schakel richting de doelgroep. Samen met het uitgebreide netwerk, binnen en buiten de HvA, vormt dit de basis van de dienstverlening die Participatie HvA verzorgt.

Facebook

We hebben een eigen facebookpagina. Volg ons op Facebook!

Het team

Participatie HvA bestaat uit een team van een aantal vaste medewerkers en op dit moment negen HvA-studenten die als bijbaan binnen het team werken. Samen werken we aan de uitvoering en verbetering van bestaande dienstverlening en het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 29 juni 2020