Participatie HvA

Training Eerste hulp bij jaarverslag schrijven - voor OC's

dinsdag 15 september 2020

Evenement

Nu alle processen van de medezeggenschap tegen het einde lopen en de zomervakantie om de hoek staat, dienen alle processen nog kort beschreven te worden in het jaarverslag. Elke medezeggenschapslaag schrijft een jaarverslag. De jaarverslagen van de opleidingscommissies dienen op 1 oktober 2020 ingeleverd te worden.

Sommige medezeggenschappers hebben dit proces al een keer doorlopen, voor anderen is het nieuw. Omdat je met vragen kan zitten over het hoe én het waarom van het jaarverslag, biedt Participatie HvA een online-training aan. Deze training Eerste hulp bij jaarverslag schrijven staat in het teken van handreikingen geven, vragen beantwoorden en leren van elkaars medezeggenschapsjaar!

De trainingen worden georganiseerd op vier verschillende momenten. De eerste twee trainingen worden nog in het huidige studiejaar georganiseerd (2019-2020) en de laatste twee trainingen worden in het nieuwe studiejaar (2020-2021) georganiseerd:

Gepubliceerd door  Studentenzaken 15 juni 2020