Participatie HvA

Overtuigen doe je zo!

woensdag 27 november 2019

Workshop

Heb je er moeite mee om anderen te overtuigen van jouw standpunten? Weet je niet precies hoe je vooraf goede argumenten opstelt? Kom dan naar de training Overtuigen doe je zo!

Over deze training

In deze twee uur durende workshop leer je meer over de basisbeginselen van onderhandelen en overtuigen. Aan het einde weet je hoe je door effectief communiceren voor- en tegenargument formuleert. Om krachtig te overtuigen helpt het ook om vooraf na te denken over je streef- en weerstandspunt. Naast uitleg ga je actief aan de slag met praktische oefeningen. In een groepsopdracht breng je direct in praktijk, hoe je anderen met een tegengesteld belang kunt overtuigen.

Van jou als deelnemer wordt verwacht dat je gemotiveerd bent, een open houding hebt en actief deelneemt aan de workshop. Je kunt zonder voorbereiding deelnemen aan de workshop.

• Woensdag 27 november 2019
  • 16.45-19.00 uur (16.45 uur inloop, 17.00 uur start training)
  • Wibauthuis

‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍

Patty Mulder

Over de trainer

Patty Mulder werkt als trainer en coach. Al 22 jaar geeft zij bedrijfstrainingen op het gebied van communicatie, commercie, persoonlijke effectiviteit, management en organisatie. Trainen is haar passie. Ze vindt het geweldig om te zien hoe deelnemers opklimmen van voorzichtige bewustwording tot daadwerkelijk verandering van gedrag in hun dagelijkse praktijk. Ze vindt het belangrijk om een veilige omgeving te creëren, waarin iedereen de kans krijgt om tot bloei te komen.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 14 november 2019