Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Omgaan met macht

maandag 18 november 2019

Workshop

Vind je het moeilijk om met verschillende machtssituaties om te gaan? Wil je weten hoe jij jezelf krachtiger kunt profileren? Kom dan naar de training Omgaan met macht.

Over deze training

In deze twee uur durende workshop leer je meer over de basisbeginselen van macht, waarbij onder andere verschillende machtssituaties en menselijke basisgedragingen aan bod komen. Je leert nuttige gesprekstechnieken om effectiever met machtssituaties om te gaan. Ook krijg je inzicht in je eigen basisgedraging en hoe jij jezelf assertiever kunt opstellen. Naast uitleg ga je actief aan de gang met praktische opdrachten, oefeningen en korte rollenspellen.

Van jou als deelnemer wordt verwacht dat je gemotiveerd bent, een open houding hebt en actief deelneemt aan de workshop. Je kunt zonder voorbereiding deelnemen aan de workshop.

  • Maandag 18 november 2019
  • 16.45-19.00 uur (16.45 uur inloop, 17.00 uur start training)
  • Wibauthuis

 ‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍

Jeanne Martens

Patty Mulder


Over de trainer

Patty Mulder werkt als trainer en coach. Al 22 jaar geeft zij bedrijfstrainingen op het gebied van communicatie, commercie, persoonlijke effectiviteit, management en organisatie. Trainen is haar passie. Ze vindt het geweldig om te zien hoe deelnemers opklimmen van voorzichtige bewustwording tot daadwerkelijk verandering van gedrag in hun dagelijkse praktijk. Ze vindt het belangrijk om een veilige omgeving te creëren, waarin iedereen de kans krijgt om tot bloei te komen.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 17 oktober 2019