Participatie HvA

Succesvolle afsluiting & overdracht

woensdag 13 mei 2020

Workshop

Wat moet echt worden overgedragen? In welke vorm werkt dat het beste? Krijg in de training Succesvolle afsluiting & overdracht antwoord op bovenstaande vragen.

Over deze training

Samen verkennen we wat nodig is voor een goede overdracht naar nieuwe leden in je raad, bestuur of commissie. Hoe zorg je voor continu├»teit? Wat moet echt worden overgedragen? In welke vorm werkt dat het beste? Aan het eind van de training heb je bedacht wat je wil overdragen en heb je idee├źn hoe je dit gaat aanpakken.

• Woensdag 13 mei 2020
  • 16.45-19.00 uur (16.45 uur inloop, 17.00 uur start training)
  • Wibauthuis

Mark Thomas

Over de trainer

Mark Thomas wordt in de HvA al jaren ingezet als trainer voor leden van opleidingscommissies. Hij vindt het leuk om met OC-leden samen te kijken naar hoe opleidingscommissies en hun leden beter kunnen functioneren. Mark is voor het 4e jaar lid van de Centrale Medezeggenschapsraad van de HvA, waar hij zelf ervaart waar medezeggenschap allemaal mee te maken krijgt en tegenaan kan lopen.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 22 januari 2020