Participatie HvA

Jaarverslag schrijven voor medezeggenschap - OC's en raden

woensdag 15 april 2020

Workshop

Deadline! Stress! Herkenbaar? Stel jezelf alvast gerust en bereid je tijdens deze training voor op de naderende deadline voor het inleveren van jullie jaarverslag als opleidingscommissie of medezeggenschapsraad. Leer hier alles over tijdens de training Jaarverslag schrijven voor medezeggenschap (OC's en raden).

Over deze training

Deze training zal ingaan op het schrijven van (verplichte) jaarstukken voor medezeggenschapsgremia. Aan het einde weten de deelnemers hoe ze deze stukken moeten schrijven en hoe ze dit op effectieve wijze kunnen doen. Maar het is ook goed om te weten waarom we deze stukken schrijven. Wie gaat hier ooit nog naar kijken? Is dit niet gewoon een formeel 'vinkje' dat vervolgens in een la verdwijnt? Hoe zorgen we ervoor dat de moeite die we erin stoppen ook zinvol is. Ook met deze achterliggende vragen zullen we aan de slag gaan!

• Woensdag 15 april 2020
  • 16.45-19.00 uur (16.45 uur inloop, 17.00 uur start training)
  • Wibauthuis

Ewoud Stütterhem

Ewoud Stütterheim

Over de trainer

Ewoud Stütterheim is jaren actief geweest als trainer in Nijmegen, waarbij de focus lag op medezeggenschap en studentenorganisaties. Nu traint hij met veel plezier voor Krachtige Medezeggenschap door heel Nederland. Hoewel hij voornamelijk zit op 'harde' reglementaire trainingen vindt hij trainingen zoals deze ook erg leuk omdat ze ons allen uitdagen exact en helder te zijn in ons taalgebruik.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 22 januari 2020