Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Verwelkom diversiteit in je event

maandag 16 maart 2020

Workshop

Wil je de meest toffe evenement organiseren waar iedereen de beste tijd van zijn leven heeft? Hoe zorg je voor diversiteit én een chille sfeer in jouw event? Welke 'ingrediënten' zijn nodig voor jouw event zodat deze perfect in de 'smaak' valt? Benieuwd naar deze antwoorden? Kom dan naar de training Verwelkom diversiteit in je event.

Over deze training

In deze training gaan we op een diverse manier met elkaar kennismaken en kom je te weten hoe je met een diversiteitsbril kan kijken naar jouw event. Door in dialoog te gaan met elkaar, verschillen te begrijpen en daarom het evenement naar een next level te tillen. Je gaat actief aan de slag en we delen best practices om te leren en door te pakken!

  • Maandag 16 maart 2020
  • 16.45-19.00 uur (16.45 uur inloop, 17.00 uur start training)
  • Wibauthuis

 

Rukshana Mohabbat

Rukshana Mohabbat

Over de trainer

Rukshana Mohabbat is trainer & coach en richt zich op diversiteit en persoonlijk leiderschap. Zij heeft ook een podcast over persoonlijke ontwikkeling en online programma's om jezelf te ontwikkelen op het gebied van zelfzorg en carrière. Het onderwerp diversiteit heeft bij haar diepe betrokkenheid omdat ze zelf als professional met een culturele achtergrond haar weg moest vinden in het bedrijfsleven. Ze doet ervaring op o.a. in financiële dienstverlening en richt een diversiteitsnetwerk op bij ABN Amro en vervuld daarna de rol van voorzitter bij het vrouwennetwerk Women on the Move. Daarna zit ze het Agora netwerk voor, waarbij bedrijven zich aansluiten om diversiteit te bevorderen. Daardoor heeft ze ervaring van rondetafelsessies tot grote congressen organiseren voor verschillende publieken. 

Gepubliceerd door  Studentenzaken 22 januari 2020