Participatie HvA

Succesvol aantrekken van opvolgers

maandag 10 februari 2020

Workshop

Nog geen opvolgers gevonden voor het nieuwe studiejaar? Wil jij ontdekken wat iemand nodig heeft om direct op de functie te solliciteren? Meld je dan nu aan voor de training Succesvol aantrekken van opvolgers en leer je hoe je op een drempelverlagende manier nieuwe bestuurs-, commissie- of raadsleden kunt werven.

Over deze training

In deze training leer je hoe je mogelijke opvolgers overtuigt om plaats te willen nemen in jouw bestuur, commissie of raad. Hoe kun je ze boeien en binden? We gaan hier dieper op in door samen met jou te komen tot een lijst van tips. We behandelen drijfveren, verwachtingen en uitkomsten van jouw eigen bestuurs-, commissie-of raadsjaar en maken hiermee de balans op: wat heeft een opvolger nodig om aan te haken? Je leert met behulp van NLP-technieken overtuigen door contact te maken en het vertalen van eigen waarden naar de behoeften van een mogelijke opvolger.  Zo kun jij met een gerust hart afscheid nemen en je klaar maken voor een nieuwe uitdaging!

• Maandag 10 februari 2020
  • 16.45-19.00 uur (16.45 uur inloop, 17.00 uur start training)
  • Wibauthuis

Michel Jonker

Over de trainer

De training wordt verzorgd door Michel Jonker, sinds 2006 docent en coach op de HvA. Naast zijn werk op de HvA heeft hij zijn eigen bedrijfje waarvoor hij regelmatig teamtrainingen en individuele coachsessies verzorgt. Los van jarenlange lesgeefervaring heeft hij opleidingen als NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werk gedaan. Hij heeft ervaring in het werken met studenten besturen zoals de ISN-board, ASVA en komt veel in contact met de OC binnen zijn eigen faculteit.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 22 januari 2020