Participatie HvA

100% in contact met je achterban - deel 1

maandag 13 januari 2020

Workshop

Speelt je achterban verstoppertje met je? Een briljant panelgesprek ingepland of inspraakavond georganiseerd maar de zaal blijft steeds leeg? Ergens lijkt de uitnodiging verloren te gaan. In deze training gaan we inzoomen op de communicatie met de achterban: welke taal spreekt aan en welke boodschap moet overkomen?

Over deze training

Zorg voor de optimale communicatie met jullie achterban door het op de juiste manier te benaderen. Leer tijdens deze training wat jij kunt doen om de achterban op een laagdrempelige manier aan te spreken en te zorgen dat zij aanhaken.

• Maandag 13 januari 2020
  • 16.45-19.00 uur (16.45 uur inloop, 17.00 uur start training)
  • Wibauthuis
Floris Hommersom

Over de trainer

Al tijdens de studie Toepaste Psychologie aan de HvA merkte Floris al snel wat voor kick het gaf om anderen een stap verder te helpen door middel van training en coaching. Na avonturen bij De Nationale Jeugdraad, Breekjaar en de SchoolvoorCoaching was het een logische stap om een eigen onderneming te starten. Om onder eigen vlag jongeren en young professionals in hun kracht te zetten en enthousiast te maken over de toekomst.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 12 december 2019